Warta Perusahaan

  • New Dubai showroom is under construction

    Ruang pameran New Dubai lagi dibangun

    Mitra JW GTS Carpets & Furnishing lagi nindakake pambangunan ruang pamer Dubai. Ruang pamer dijangka dibukak tanggal 15 Agustus 2020. Ing telung gambar pisanan, ruang pamer dipasang kothak karpet stok Park Avenue seri-PA04. Taman Avenue col ...
    Waca liyane
  • Gudang Qingdao anyar diluncurake tanggal 11 November 2019

    JW Carpet And Flooring Co., Ltd kanthi resmi nambah gudang anyar ing Qingdao, China tanggal 11 Nov 2019 kanggo memenuhi panjaluk inventaris lan penjualan. Luas total gudang anyar yaiku 2.300 meter persegi kanthi stok efektif 1,800 meter persegi. Gudang anyar iki nduweni 70.000 m2 ...
    Waca liyane