Warta

  • Apa Lantai SPC

    Lantai SPC minangka upgrade saka Luxury Vinyl Tiles (LVT). Iki dirancang khusus kanthi sistem kunci klik "Unilin". Dadi, bisa gampang dipasang ing basis lantai sing beda. Ora preduli dipasang ing jubin beton, keramik utawa ana. Uga diarani RVP (papan vinil kaku) ing Eropa lan AS. ...
    Waca liyane
  • UPGRADE ON THE STOCK COLOR OF SPC PLANK

    UPGRADE WARNA WARNA SPC PLANK

    Kanggo ndhukung pelanggan kanthi luwih apik lan mbukak saham kanthi luwih lancar, kita nganyarke koleksi warna stok papan SPC kanthi Brand JFLOOR kaya ing ngisor iki: SCL817, SCL052, SCL008, SCL041, batal SCL315, SCL275, SCL330, SCL023, SCL367, mentas ditambahake Kangge, kita nambah supaya stok akses ...
    Waca liyane
  • SPC PLANK (Vinyl Plank Flooring) DIPASANG ING STAIRS

    Papan vinil SPC uga bisa dipasang kanthi gampang ing undhak-undhakan, lan cocog karo undhak-undhakan menyang kamar bakal duwe desain umum sing luwih apik. Kanggo Proyek ing DUBAI AMER KALANTER VILLA, kita wis nggunakake kode warna SPC PLANK SCL010 kanggo kabeh kamar kalebu tangga. Kita uga nambah tangga ...
    Waca liyane
  • CARA PASANG SPC PLANK (Vinyl Plank Flooring) ING SITUS CURVE?

    Proyek YONGDA PLAZA SHANGHAI paling anyar mbuktekake manawa papan SPC cocog banget kanggo area kurva. Instalasi lantai vinil kanggo situs kurva mbutuhake wektu luwih akeh tinimbang area normal, nanging ora angel banget lan siji-sijine langkah tambahan yaiku motong loro ujung SPC dadi kurva. ...
    Waca liyane
  • New Dubai showroom is under construction

    Ruang pameran New Dubai lagi dibangun

    Mitra JW GTS Carpets & Furnishing lagi nindakake pambangunan ruang pamer Dubai. Ruang pamer dijangka dibukak tanggal 15 Agustus 2020. Ing telung gambar pisanan, ruang pamer dipasang kothak karpet stok Park Avenue seri-PA04. Taman Avenue col ...
    Waca liyane
  • Lantai Vinil: Pandhuan Cepet Kanggo Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal

    Salah sawijining jinis lantai sing paling populer saiki yaiku vinil. Gampang dingerteni sebabe jubin vinil minangka bahan jubin omah sing populer: murah, tahan banyu-lan noda, lan gampang dibersihake. Iki ndadekake paling cocog kanggo pawon, jedhing, kamar umbah-umbah, dalan mlebu ...
    Waca liyane
  • Cara Disinfeksi Karpet

    Akeh omah sing dipasang nganggo karpet, amarga karpet bisa mlaku kanthi murah lan murah dibandhingake karo jinis lantai liyane. Kotoran, rereget, kuman lan kontaminan dikumpulake ing serat karpet, utamane yen kewan urip ing omah. Bahan cemar kasebut bisa narik kawigaten kewan omo lan nyebabake wong sing ...
    Waca liyane
  • Gudang Qingdao anyar diluncurake tanggal 11 November 2019

    JW Carpet And Flooring Co., Ltd kanthi resmi nambah gudang anyar ing Qingdao, China tanggal 11 Nov 2019 kanggo memenuhi panjaluk inventaris lan penjualan. Luas total gudang anyar yaiku 2.300 meter persegi kanthi stok efektif 1,800 meter persegi. Gudang anyar iki nduweni 70.000 m2 ...
    Waca liyane
  • How to get emulsion paint out of carpet

    Cara njaluk cat emulsi saka karpet

    Perkara pisanan sing kudu sampeyan coba nyoba mbusak cat kanthi manual kanthi nggunakake scraper, utawa alat sing padha (sendok utawa spatula pawon). Elinga yen sampeyan nyoba ngangkat cat saka karpet, beda karo nyebarake luwih lanjut. Yen sampeyan ora duwe ...
    Waca liyane
  • How to get paint out of carpet

    Cara njaluk cat saka karpet

    Perkara pisanan sing kudu sampeyan coba nyoba mbusak cat kanthi manual kanthi nggunakake scraper, utawa alat sing padha. Antarane saben sendok, elinga kanggo ngresiki alat sampeyan sadurunge mbaleni proses kasebut. Elinga yen sampeyan nyoba ngangkat cat saka karpet, beda karo ...
    Waca liyane